ny myshörna i köket

... blev det visst :) när vi målade om och fixade i köket så bestämmde vi att vi skulle ha in ett köksbord och ingen ny mys-meditations-hörna i köket.
så blev det visst inte nu. inte för tillfället iaf. måaste ha någon stans att ställa fatboyen och dessutom har vi inget kösbord än så då kan man lika gärna ha en myshörna sålänge :)

idag har jag varit och hälsat på niclas på båten några timmar. va supermysigt :) ville verkligen somna i hans famn och sova tills imorgon. får helt enkelt vänta tills på tisdag när han kommer hem. inte så lång tid kvar nu....

mys hos lina igår :) i hennes säng framför den stora projektorn. en sån ska vi skaffa när vi flyttat till hus. LÄTT! lika mysigt som alltid hos lina.... lite konstigt bara att det vara är lina och mamma tina... fredrik har flyttat till dubai så det kommer nog vara väldigt tomt att komma dit. kan bara föreställa mig hur det är för lina. och lilla dante va så kelig... lilla hund grisen :) så söt så.

fortsätta städa lite nu så det inte blir så mycket imorgon :)

           



Kommentarer
Postat av: lina

haha asså den där bilen kan man ju fetglömma !! :D:D jaa jag vet, vi ska ha tacokväll och dubbelbottenpizza kväll HAHAHAHAHA ..vafan förresten har allting fixat sig med lösen? :S:S:S:S

2009-10-12 @ 11:57:17
URL: http://broberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0