rätt kul

att lyssna på allas tjat om hur "det nya året ska bli det bästa året någonsin och det ska bli mitt år"
haha. gör det bra så blir det bra. så enkelt är det faktiskt.

imorn när jag vaknar kan jag börja längta och hoppas att den lilla ska titta ut när som helst, då är det fritt fram :D
bb väskan är nästan helt packad, batteriet i systemkameran är laddat, minneskortet är tomt och den är nerpackad. så nu får bara den lilla digitalkameran användas.

ikväll ska vi till lisa, kay och varg på nyårs middag. skönt att ha en barnvänlig nyår med varg och jordnöten i magen. får hoppas jag orkar hålla mig vaken till tolvslaget... hade inte förvånat mig om jag somnar tillsammans med varg :)
kanske lika bra att hoppa in i duschen nu så niclas kan duscha när han kommer hem så vi inte kommer försent till lisa.

gott nytt år gott folk!

   
bilder från förra årets nyår som firades på båten i tyskland

........

tänka, göra och säga bra saker så kommer bra saker att komma till mig
tänka, göra och säga bra saker så kommer bra saker att komma till mig
tänka, göra och säga bra saker så kommer bra saker att komma till mig

finns ingen anledning att stirra upp sig inför förlossningen för min del...
är helt övertygad om att jag hade blivit "sjukare" om jag vetat att det va svininfluensan jag hade i somras. men nu fick jag provsvaren när jag redan var på bättringsvägen.
jag tror att mycket sitter i huvudet. om man tänker att saker ska bli sämre så blir de sämre... det kan ju inte bli bättre av att tänka negativa tankar, ellerhur?? så min förlossning kommer gå jättebra!
nu ringde nyss min bror och nojjade över havandeskapsförgiftningen haha. precis när jag sitter och skriver om att tänka positiva tankar. jag har inte ens tänkt på det sen jag va hos bm, och han blev värsta uppspeld haha.

var förbi hos lina en sväng idag, fick världens sötaste nalle, eller nallar, med filt till bebisen. självklart så när vi pratar om lina så hade hon köpt två, en rosa och en blå eftersom vi inte vet vad det blir. typiskt lina att köpa båda. "man kan aldrig ha för mycket saker, kläder och SKOR" tror jag är hennes motto.
de va iaf super mysiga och mjuka. tack lina :) bebisen kommer mysa fint!



nu ska jag packa den där jäkla bb väskan så det är gjort.
sen är det bara förlossningsplanen kvar. som vi iofs börjat på. vad ska man skriva egentligen...jag har inte så mycket förväntningar mer än att få ut en frisk bebis på mitt bröst.

just ja, på juldagen så testade vi att göra gipsavgjutning utav bebis magen :) gjorde ont som fan när den började släppa fast att jag smörjt in mig massor. men det va lätt värt det! vi ska göra en till, lite tjockare och när jag står upp för magen sjunker ju in när man ligger ner så den ser inte så stor ut. vi får hoppas vi hinner när niclas kommer hem från båten. och så ska vi ta fina bilder. tänkte även hinna med att ta bilder på magen med ida och hennes mage. hoppas vi hinner allt innan bebisen kommer :)


ny vecka... igår .

igår åkte jag ut till mamma och pappa... fastnade med film med storebror som idag åkte till värmland så jag glömde uppdatera. finns inte så mycket tid över till att skriva massa här. och ännu mindre tid kommer det väl bli när bebisen kommer.
var hos bm idag, mamma följde med och fick höra bebisens hjärta :) det slog fint som vanligt men mitt blodtryck är betdligt högre än vanligt vilket bara kan bero på att det är nära förlossningen men kan oxå vara havandeskapsförgiftning...urinprovet jag lämnade visade att det kunde vara det så jag fick en ny tid nästa vecka för att kolla det igen. men jag har ju inte kännt av någon utav symtomerna så det behöver ju faktiskt inte vara nånting. men är fruktansvärt glad att jag har den bm jag har som är så himla noga med allt och tar inga risker. kanske därför man varit så lugn hela graviditeten. och inte oroar mig alls för förlossningen.

igår gick vi iaf in i ny vecka, 39 (38+1 idag)
Förlossningen är runt hörnet och din bebis ligger och väntar på rätt tid att födas. Den fortsätter att lägga på sig ett litet lager kroppsfett, som kommer att hjälpa till att hålla rätt kroppstemperatur och kommer att öka lite till i vikt (pojkar tenderar att väga något mer än flickor). Försök ta det lugnt om du kan — det kan ta ett tag till nästa tillfälle. Gå ut och se en film, läs en bok eller ta långa tupplurar istället för att måla om bebisens rum eller vika bebiskläder. Det kan vara värdefullt att tillbringa lite kvalitetstid på tu man hand med din partner om ni kan. Du som är förstföderska får ditt blodtryck kontrollerat av sköterskan denna vecka.
Vet du om det är en pojke eller en flicka? En ledtråd är bebisens vikt – pojkar tenderar att vara något tyngre än flickor. Vid 39 veckor väger de flesta bebisar 3- 3,2 kg, men fortsätter bygga upp underhudsfett som kommer att hjälpa dem hålla värmen efter födelsen. Alla inre organ finns på plats och är färdigutvecklade, men lungorna tar längst tid att mogna helt. (Det kan till och med ta några timmar innan din bebis andningsrytm stabiliserats efter förlossningen.)

pojke eller flicka? hmm... om man tänker på vikten så är det nog en flicka eftersom han/hon bara vägde 2,5-2,6 vid sista ul 20/12... vi får se vad det blir. jag kanske inte ska vara så stensäker på att det är en pojke. kanske blir en liten prinsessa :) får vi snart se... inte lång tid kvar nu. kanske verkligen dags att packa bb väskan och skriva förlossningsplanen nu?! får bli när jag kommer hem imorn kanske.

  
snacka om svullna ben och fötter! är så vätskefylld så hälften kunde ha räckt. kan inte ens sitta i vissa ställningar för då stramar det. skönt att det kom såhär på slutet, snart är det ju borta :)


lönt att man anstränger sig?!

försöker räkna ut min föräldrapenning på försäkringskassans hemsida. inget stämmer. inget funkar. lönt att man ansträngde sig och skrev ett fyra sidor långt datorskrivet brev till dem?!
och så har de inte telefontid förens 15.00. segt att vänta.

igår fick iaf en stoooooor 46" samsung följa med oss hem från julrean. såg så liten ut i affären men när vi fick upp den i lägenheten så insåg vi att den kommer täcka hela tvbänken. så det är bara att köpa en ny tvbänk då.
har inte hunnit packa upp den, niclas åkte tillbaka till båten imorse och jag har inget behov av att få upp den i denna lägenheten. blir för kort avstånd till soffan oxå.
och uppvuxen med den en pappa till tvtekniker så vet man hur viktigt det är att ha rätt avstånd mellan soffa och tv! så det så!
även lite bebiskläder som pyjamas och lite sånt fick vi med oss. ingen utav oss var speciellt sugna på att härja runt bland alla dessa köpgalna människor så vi tog det vi behövde.
fick en hel del på att köpa listan till bebisen avstruket. skönt. resten beställer jag på nätet tror jag.

idag åker jag nog till svedala och stannar där några dagar. har tid hos bm på tisdag oxå såg jag och niclas har bilen för att jag ska slippa köra honom fram och tillbaka fram och tillbaka. dessutom behöver jag ingen bil när jag inte jobbar. är bara svårt att parkera med magen nu. rörligheten försämras dramatiskt när man blir större.

     

     


GOD JUL .

allihopa!
hade en riktigt mysig och fin dag och kväll hos mamma och pappa där även storebror var.
precis när alla julmat va klar så dog min kamera. typiskt. mamma som hade ansträngt sig och gjort vegetarisk janssons frestelse och allt.
första året jag åt ett så stort vegetariskt julbord. åren innan har jag varit vegan så det har varit svårare att göra veg köttbullar osv. bara morfar som klarade det.

framåt kvällen kom niclas efter att ha firat med sin familj och drack glögg och så öppnade vi julklappar.
nästa år har vi en bebis krypande (kanske tom gående?) på golvet på julafton!
jag ska ha en stor fin gran i vår stora fina lägenhet och udner granen vill jag hitta en pelxus hundvalp med en röd rosett på runt halsen. då är ju vårt barn nästan ett år så då kan vi faktiskt skaffa en hund.

nu ska jag krypa ner hos niclas igen och kolla lite på tv. eller om han kanske vill vakna? blev inget ut och jaga ny stor tv idag. han kunde få sova tyckte jag. men imorn då ska vi ha med oss en stor fin tv hem. julrean börjar redan kl 7 på morgonen. det är lite sjukt tycker jag...

god fortsättning allihopa!

tvätta bebiskläder .

idag tog jag tag i det som gnagt i huvudet i flera veckor, tvätta bebiskläderna i parfymfritt tvättmedel. tvättade även alla amnings bhar, amnings linnen, sängkläder till bebisen och sängkläder till vår säng i parfymfritt tvättmedel.
man vet ju aldrig, man kanske får en jättekänslig bebis som inte kan ligga mot mamma och pappas tröja utan att få utslag. så lika bra att vara förberedd tyckte jag.
nu är det nära! snart en liten bebis här hos oss. ska packa bb väskan i dagarna oxå. och skriva förlossningsplanen. eftersom sammandragningana blir fler och fler för varje dag så är det liks bra att ha det klart.
ska ut i juldagarna och handla det sista som står på listan oxå. inte för att man kommer vara så sugen på att ut och härja bland alla människor på julrean men hellre det än att göra det med en nyfödd bebis.

ikväll kommer niclas hem... mysigt :) skönt när det inte hinner gå så många dagar mellan tills vi ses. tiden går mycket snabbare.

och imorn är det julafton. julmat hos mamma och pappa. och storebror är hemma! :) det va många jular sen han va med.
jag måste slå in julklappar! lika bra att sätta igång.

svedala och ny vecka .

helvete va mycket snö!!! det va länge sen jag såg så mycket snö i dalarna ens!
att det kan vara så mycket mer i svedala än i malmö när det bara är några mil är konstigt.

igår va vi på ultraljud och bebisen följer kurvan fint, väger nu 2,5 - 2,6 kg, ligger fixerad väldigt långt ner och övar andning så magen går upp och ner upp och ner :)
fick komma till baka idag för blodflödes undersökning vilket visade fint... anledningen till varför jag inte känner han/hon lika ofta och intensivt är pga att moderkakan ligger där armar och ben ligger så den fungerar som en slags "stötdämpare". skönt att allt är bra iaf.

har börjat komma lite mer sammandragningar oxå se senaste dagarna :) inte så det gör ont utan det är bara magen som förbereder inför förlossningen. vilket är rätt skönt för då känner jag att något är på gång där inne. men lilla jordnöten får stanna till 1a januari iaf. helst 5e fördå kommer niclas hem från båten. vi får se hur det känns om några dagar, han kanske inte kan åka tillbaka till båten efter jul om sammandragningarna blir fler. man kan ju inte riskera att han missar sitt barns födsel. hur många fler chanser får man liksom?

idag går vi även in i vecka 38 (37+0)

Bara två eller tre veckor kvar! Denna vecka tappar din bebis den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och det vaxliknande lager som skyddat huden och som kallas vernix caseosa. Din bebis sväljer båda substanserna och de kommer sedan att ligga kvar i tarmen till födseln där de bildar den svartgröna avföring som kallas barnbeck (mekonium). De sista veckorna kommer du förmodligen att känna dig som en ganska rastlös flodhäst. Försök trots detta att vila så mycket som möjligt, även om du har svårt att sova — du kommer att uppskatta det efter förlossningen. Din barnmorska vill träffa dig och ta ett blod- och eventuellt urinprov denna vecka.
Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är cirka 50 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.
Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 2,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls.

fast att jag är tröttare än tröttast nu och helst aldrig vill gå hemifrån så tog jag och moa oss en promenad bort till hanna igår som hade hämtat in sin stooooora julgran. den va så stor!
åt goda peppakakor, hängde, mös med katten sen promenad hem igen. riktigt trevligt och va kul att träffa hanna för det va himla länge sen nu.

har ingen sladd till kameran så det kanske kommer en bild på magen imorn. och hannas fina gran om ni har tur.

mysfika .

med felicia idag :) vi har alltid så mycket att prata om att tiden alltid springer iväg. men det va jättemysigt och vi har som alltid massa roliga minnen att skratta åt :)
och som alltid när vi träffas så måste det hända minst en märklig grej. förra gången träffade vi en kille som skulle försöka värva oss till sin supersmarta idée som sedan visade sig vara en riktig stalker psykopat.
gången innan dess så hittade vi en ensam hund som låg på trottoaren utan koppel och halsband, och djurvänner och älsare som vi båda är kunde vi inte lämna hunden där bara.... vi började fråga runt vad man ska göra och precis när vi belutat oss för ta med hunden så dyker ägaren upp (visade sig att hunden va så lydig att den behövde inget koppel) eftersom ringer man polisen så avlivar dom den så det enda man egentligen kan göra är att hoppas på att något djurhem kan ta emot.
idag va det västa. en pappa som lämnar barnvagnen ute när det snöar och går in och sätter sig och fikar med bebisen kvar i vagnen UTE I SNÖN! han satt där inne minst 30 minuter och han hörde ju inte om bebisen grät för dörren va stängd och han såg inte ner i vagnen därifrån där han satt.. vi visste inte om det fanns något barn i vagnen men när han rest sig och gått så gick jag till fönstret och kollade och då låg det en liten bebis där i. då kom han och tog vagnen och gick.
men så kan man väl inte göra?! vilken människa lämnar sitt barn ute när det snöar i vagnen medans man ska dricka kaffe?! usch vilken hemsk människa. dansk va han oxå. kanske gör man så i danmark?!

igår va vi på karib creol och åt middag, så himla god mat så man vet inte vad. fredagkväll på möllan va läääängesen jag va med om. mars sist tror jag. men det va nog bara hälsosamt att komma ut lite. får ju hemlängtat bara jag är hemifrån några timmar.
maten var iaf god, dock fick jag ligga på toagolvet i jag vet inte hur många timmar inatt för jag mådde så dåligt... vet inte om det va maten som det va fel på eller vad det va... antagligen eftersom jag inte har kräkt en enda gång sen jag blev gravid och inatt va jag så dålig.

niclas åkte till båten imorse så nu är jag ensam. tråkigt, men imornkväll efter jag träffat moa så åker jag ut till mina föräldrar. min bror är där oxå så kan kan jag hänga lite med honom. man vet ju aldrig när han drar iväg på nya äventyr i nya länder :)

mysig lördag allihop!


jävla skåningar .

lite snö på marken och så blir det kaos. ingen plogar för ingen är förberedd och folk har inte bytt vinterdäck i tid.
detta är inget som förekommer i dalarna iaf!
men usch va läskigt det va att  åka bil när det va så halt ute, satt och va nervös hela vägen till lund att vi skulle krocka och något skulle hända bebisen.
hur ska man klara av att köra bil med barnet när det är snö ute egentligen?
idag va vi i lund och vi fastnade för bb där. det va mysigt och ett lugn över hela sjukhusområdet. så lund blir det. om det inte är fullt just den dagen den lilla betämmer sig för att titta ut. annars blir det ystad. ska undvika malmö in i det längsta.
dessutom har lund sveriges bästa neurologavdelning vilket är betryggande om något skulle hända.
vi träffade ett par som nyss hade fått sin bebis på bb i lund och de va så himla nöjda med både personalen på förlossningen och patienthotellet.
4 minuter efter att de fattade beslut om kejsarsnitt så va bebisen ute. det va effektivt tyckte jag.


jag har världens bästa älskling som masserar och kittlar mig på ryggen tills jag somnar varje kväll :)


vitt .

på marken :D bara lite som säkert är borta imorn när jag vaknar om det inte snöar ännu mer under natten men det är fortfarande supermysigt :D

börjar bli svårare att sova... svårt att ligga rätt, antingen är magen ivägen eller så protesterar bebisen.
imorse vaknade jag fyra... mycket funderingar när man inte kan somna om. så klockan fyra imorse kom jag på att jag inte visste vart kvittot till vagnen var och fick lite panik över detta och letade igenom hela lägenheten. niclas sa som vanligt "det ordnar sig, jag ska fixa det till dig" när han vaknade och jag var ledsen.
vi gick ut till bilen för att åka till försäkringskassan för ett sånt personligt möte om föräldraledigheten och så öppnar jag hanskfacket och där ligger det jävla kvittot som jag letat efter i flera timmar. niclas nöjd som fan över att det alltid ordnar sig när han lovat det.... vilket det alltid gör.
vi båda är riktiga oturs fåglar men när det väl gäller så har vi flyt. bara kolla på lägenheten som sprang iväg 100 000 över det vi ville ha för den :)

nu ska jag krypa ner i sängen igen.... vi sov några timmar när vi kom hem från stan, så himla skönt, men är redan tröttis igen.

tillbaka .

nej bebisen har inte kommit. har fått ett antal sms från nära och kära ifall bebisen har kommit.
nej den är kvar där inne och myser. har bara haft himla mycket att göra med läkarbesök som dagit ner mig och massa papper att fylla i med försäkringskassan osv.
mitt onda ben var ingen blodpropp utan "så är det att vara gravid" och eftersom man inte kan sjukskriva någon pga graviditet så har jag nu fått ta ut föräldraledighet i förtid.  bara en månad men det tog emot ändå. man vill ju spara dom dagarna tills bebisen är här så man kan vara hemma så länge som möjligt.
alla experter och alla på mvc säger hur viktigt det är att man är hemma med sitt barn det fösta året och ger det trygghet. att lämna bort det till massa olika och fortsätta leva sitt liv som vanligt är alltså ingen alternativ. man får 480 dagar utav en anledning och det är för att vara hemma med barnet och ge det en stabil grund.
igår skrev vi på faderskapspapperna (för att slippa ut och härja med sånt när bebisen är nyfödd) och vi pratade med soc tanten om just detta då. hur folk skaffar barn men vägrar ge upp vissa saker i sitt liv och hur utsatta dessa barnen blir.
jag har hittat en skola som jag skulle vilja börja på i mars där man bara läser fyra dagar i månaden på skolan men både min bm och en annan på mvc har avrått mig till detta. första sex månaderna är avsedda till det nyfödda barnet och inget annat. risken att amningen inte kommer igång ordentligt är väldigt stor och att barnet inte hittar sin plats är ännu större.
så det får helt enkelt vänta till september när kursen startar igen. det är ju inget alternativ att riskera både bebisens och min hälsa.

har varit skönt att vara hemma dessa dagarna denna veckan. förra veckan var jag på sjukhuset varje dag. spenderade mer tid där än hemma!

igår gick vi in i ny vecka... snart inte många veckor kvar! börjar bli panik vart man ska föda. malmö är verkligen inget alternativ efter att ha sett personalens beteende förra veckan. eftersom det var utredning för blodpropp så har jag varit på bb hela tiden, avdelningen man hamnar på om något är fel under graviditeten, och det va det vidrigaste stället jag varit på i hela mitt liv. och det blev inte bättre när jag såg att det va samma sköterskor som var på förlossningsavdelningen. och det verkar inte bara vara jag som känner såhär, har läst hemska berättelser på familjeliv.se där de beskriver hur de fått vänta på både bedövning och få ett rum med hemska smärtor och otrevliga sköterskor.

igår gick vi iaf in i vecka 37 (36+0)
I slutet av denna vecka passerar du en viktig gräns då din bebis sägs vara fullgången. Detta betyder att du, i teorin, kan föda nu. När din bebis gradvis sjunker ner i bäckenet kommer din mage och dina lungor äntligen att kunna expandera lite mer. Nackdelen är förstås att trycket på blåsan kan öka så att du måste gå på toaletten oftare.
Bebisen lägger fortfarande på sig – ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 45 cm lång.
I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.) När du besöker barnmorskan kommer hon eventuellt att kolla om livmoderhalsen börjat tunnas ut eller rentav vidgas. Barnmorskan kommer också att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.



tatueringen på magen har ändrat form lite hehe.


helvetes dag .

satt på perinatalavdelningen i åtta timmar SJÄLV igår med misstanke om att jag hade en blodpropp i höger ben.
ännu en gång så fick jag bekräftat hur dålig sjukvården är! finns ingen som helst tillit kvar.
grejen var inte att jag fick vänta åtta timmar utan att de lät mig sitta i fyra timmar och vänta och vänta fast att jag hade tid klockan 11. först när jag gråter för att det gör så ont och kvinnan brevid mig säger ifrån så kommer en läkare. "han hade ju haft så mycket att göra" sa sköterskan. men enligt honom så var detta ett rödprioriterat fall och jag skulle ha vård direkt.
fick vänta och vänta lite till sen gjorde de ultraljud på benet men hittade ingen blodpropp.
läkaren trodde fortfarande att det var en blodpropp och tog in en andra läkare för att få två åsikter på saken. andra läkaren säger samma sak, det är näst intill säkert att det är en blodpropp.
en spruta ska göras iordning med blodförtunnande och jag får veta att jag kommer vara tvungen att sätta en spruta i benet dagligen om det visar sig vara en blodpropp eftersom blodförtunnande i pillerform kan skada barnet.
de tar blodprov och de två läkare som bedömt läget som kritiskt går hem och byter av med en jävla surkärring som tycker att det här är inte så farligt. sköterskan som hört vad de andra läkarna sagt tycker oxå att detta är märkligt att de kan ha så olika syn på saken. men hon säger inte så mycket mer än instämmer med mig när jag berättar om sprutan som är iordninggjord för mig. men det behövs inte tycker nya surkärringen.
första läkaren sa även att jag skulle komma tillbaka för nytt ultraljud på benet efter några dagar för att se om det visade något då. men det behövdes inte heller enligt surkärringen.
han sa även att eftersom jag sitter ner i åtta timmar om dagen på mitt arbete och är svullen när jag kommer hem så fick jag verkligen inte gå och jobba nå mer.
surkärringen skrev ut smärtstillande (som jag sa att jag inte kommer att trycka i mig) och sa till mig att sjukskriva mig i en vecka från jobbet, ligga med benet högt och sen komma tillbaka på torsdag på återkontroll.
alltså två läkare är nästintill säkra på sin sak att det är en blodpropp pga att ALLA symptomer stämmer bara det att det inte syns på ul (vilket det inte alltid gör)
så nu har jag flyttat ut till mamma och pappa tills niclas kommer hem eftersom jag inte kan vara själv hemma och ligger med benet högt. fortfarande lika ont och fortfarande svullen på kvällarna.

nu kollar vi på ett program om folk som dödar hajar för deras fenor... drar upp dem och kapar fenorna när de lever sen kastar dem över bord levande. men då kan de inte simma så de drunknar.
efter narkotikan så är det hajfenor som man tjänar mest pengar på.
1,5 miljoner hajar dör på sex dagar.
sista fristaden för hajar har nu legaliserat hajfensfiske.
vilka sjuka människor. och sen ska man ha respekt för deras kulturer. i helvete heller.
nu är jag glad att jag bidragit till green peace i alla dessa år.


föräldrarträff .

idag va sista träffen innan vi ska få våra bebisar. så nästa gång så kommer förhoppningsvis alla ha med sina bebisar... om det inte är någon som går långt över tiden. 17 mars ska vi inte längre träffas på mvc, utan bvc. spännande!
något annat roligt är att de erbjuder babymassage där för 100 kr. så det är ju superbra och billigt.
det börjar dra ihop sig :)

nu ska jag och en hickande bebis i magen lägga oss i sängen och sova tills det är dags att gå upp och tvätta imorn kl 12. drömma kan man ju :) kommer säkert vakna tidigt och inte kunna somna om bara för det.

och så vill jag bara säga att jag har världens finaste vän som verkligen har stöttat och erbjudit sin hjälp från dag ett i graviditeten. är verkligen glad att jag har en så fin vän som jag har utvecklats tillsammans med genom de senaste åren och haft både mycket glädje och (panik)ångest med :)



softa med stressen annars får man sammanbrott

färdig jobbad .

för denna veckan. så himla skönt!
har haft värk i benen när jag suttit på jobbet  i några dagar och idag när jag kom hem så insåg jag varför... är ju jättesvullen! har tyckt att det har känts himla konstigt och underligt och så idag får jag se mina knubbiga svullna ben haha! får ligga med dom högt nu så att blodet får rinna tillbaka.

mäklaren ringde för en stund sen, visningen gick bra idag och två nya vill komma imorn och sen är det inbokad visning på söndag.
budgivningen är igång så nu väntar vi bara på att rätt person ska lägga rätt bud.
kommer kännas konstigt att någon annan ska bo här och att vi aldrig mer kommer bo här. vi ska börja ett nytt liv i en ny lägenhet och det ser jag självklart fram emot men jag kan inte hjälpa att känna mig lite uppgiven när jag tänker på hur mycket glädje och kärlek detta hemmet har gett mig.
från första minuten så trivdes jag här. i den hemliga världen utan förpliktelser eller måsten. det var min fristad som utvecklades till mitt hem.
är väl därför det har varit så svårt att inse att 40 kvadrat är förlitet för vår blivande familj.
nu går vi mot andra tider och jag är faktiskt väldigt glad över att vi har hittat en så fin lägenhet i det området som vi vill bo i. och att vi kommer ha ett barnrum! där man kan stoppa undan alla leksaker osv. och en klädkammare så vi båda får plats med våra kläder! kommer bli hur skönt som helst. fast vi måste köpa en garderob till och ha i sovrummet.
och äntligen kommer vi få plats med en större tv så niclas kan se gubbarna när han spelar fifa :)

ska vila en stund innan halv åtta hos mig. som för övrigt inte alls va underhållande denna veckan. tråkigt karaktärer.

RSS 2.0