vårt nya hem .

var på lägenhetsvisning idag... den va verkligen fin men kanske inte så praktisk. för litet badrum så då måste man riva vägg och totalrenovera. vi får se hur det går. har några till som vi ska kolla på.

var supertrevligt hos Gry och Jimmy igår... åt tacos och umgicks. Lisa och Varg var oxå där och det är alltid lika roligt att lyssna på honom när han filosoferar om bebisen i magen. "jag tror att den tänker att den vill bli lika cool som mig när den kommer ut men han är fortfarande liten"
hehe. han är helt övertygad om att det kommer bli en pojke. finns inget annat. och han ska lära honom allt han kan. så fin.
jag lyckades hålla mig kvar till tolv och då hade gry redan intagit sängen medans vi spelade mario party som faktiskt va riktigt roligt. 
JAG VANN :D niclas va så stolt över mig.

nu kom ida förbi och räddade tv kvällen med NileCity. så ni blir det saffran gifflar, pepparkakor och chai te i soffan med plexus, niclas och duntäcket.

  Varg fiosoferar över tjockismagen
 fina plexus
  <--representerar GranKull i min coola tröja.
Som för övrigt har GranKull för de små. Kolla http://grankull.blogg.se/


Kommentarer
Postat av: natasha

ja verkligen :). fast lite obehagligt att vara bland alla fulla människor så jag gick hem när folket blev för fulla enligt mig haha. oj va stor mage du har :) :)

2009-10-26 @ 14:18:16
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: unique

Tydligen ska man börja använda den i vecka 34. Vilken vecka är du i nu?

2009-10-26 @ 16:34:38
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Ida

Pussa semlan mkt från mej imårrån! Jag lääängtar hem nått så förfärligt. Jätte kul att träffa familjen förstås men jag saknar tobbe =(

Hoppas du mår bra! Kramar

2009-10-26 @ 18:20:19
URL: http://minlillagroda.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0