hur vet man ?

egentligen vad som är vad? vilken smärta som är vad? och om man har en hög smärttröskel som jag har så kanske det är svårare att känna?
hur som helst så är det nånting som känns där inne. bebisen rör på sig och det kommer "smärta i vågor" uppifrån och ner och upp igen som bm beskrev att förvärkar skulle kännas.
yeey kom nu lilla bebisen!

niclas fick följa med hem från båten idag för han är himla sjuk. igen. stackarn blir sjuk varje vakt nu förtiden. är väl utarbetad och uttjatad av alla andras problem så det är väl inte så konstigt. 
började redan på nyårsafton då det mer såg ut som att han var allergisk mot något men idag hade han så ont i bihålorna att jag fick beordra honom att följa med hem. kan ju inte ha en sjuk pappa när bebisen kommer. det går ju inte.

nu ska vi mysa film och kanske äta ostbågar... eller kladdkaka... svårt. snart är det slut på kvällsätandet. lika bra att passa på :P

Kommentarer
Postat av: Tova

Åhh hoppas det snart är på G för dig ;)

Har också typ 100 frågor - vet ju inte hur man ska tolka dessa skumma signaler från kroppen... har känt en hel del olika "typer av smärtor" nu den senaste veclan, fast egentligen gör det inte så ont, utan mer obehag... och vet inte riktigt vilket av dem som skulle kunna vara början till förvärkar.

suck, kanske lika bra att verkligen ställa in sig på att lillen är en envis en - blir snart galen av att leta tecken :P

2010-01-03 @ 21:48:49
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Tina

Åhh!!! Är den på väg :D Hoppas det! Vill ju se den lille krabaten! Och även höra din förlossningshitsora:P

2010-01-04 @ 19:58:15
URL: http://onodiginfo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0